QUI SOM

Baal es una fresca i peculiar mirada cap a la dansa. Ens deslliguem de convencionalismes per a articular el nostre propi llenguatge, exploració del cos amb els seus desitjos, pensaments i emocions. Sempre cercant com establir nous diàlegs amb el públic, sovint fent servir la tecnologia. Baal som:

CATALINA CARRASCO

Catalina_Carrasco

Catalina és el motor artístic de BAAL: la seva inquietud, el seu inconformisme i el seu pànic a l’avorriment són el seu combustible.
Llicenciada en Dansa Contemporània per la Universitat Miguel Hernández. Es formà en dansa clàssica i posteriorment a la contemporània, passant pel Butoh i el teatre, a diferents països: Anglaterra, Nepal… sempre curiosa per a aprendre noves maneres de fer servir el cos.
Mentre finalitza els seus estudis en dansa, comença a ballar a la TV i al Cabaret i passa a formar part d’una companyia professional a Madrid. Més tard comença a treballar amb altres companyies de de Barcelona, Mallorca, Santiago de Xile, Berlín i Colònia.
Sempre l’acompanya la imperiosa necessitat de crear. Això la portà a produir peces curtes guanyadores de diversos certàmens i al 2012 a crear la seva pròpia companyia junt amb Gaspar Morey.

Linkedin | Twitter | Facebook

 

GASPAR MOREY

Estudià Educació Física a Espanya i es doctorà en Biomecànica a la Deutsche Sporthochschule Köln (Univ. Alemanya de l’esport de Colònia). Ha passat la major part de la seva vida professional estudiant el moviment humà a laboratoris de biomecànica, fins que canvià la recerca científica per l’artística. Es va introduir a les arts escèniques mitjançant la tècnica i la tecnologia i més tard també com a performer. Per a ell no hi han fronteres entre la figura d’investigador, creador, tècnic o performer. Gaspar fa tot això a dins Baal.

Linkedin | Facebook

Comments are closed.