A&S: Viatgeres de l’espai

Una experiència plàstica i sonora dansada

Edat recomanada 2 a 99 anys

Fitxa artística

Concepte i autoria · Catalina Carrasco

Tecnologia interactiva, visuals i il·luminació · Gaspar Morey

Intèrprets · Catalina Carrasco i MAX

Música i textos · Enrique Barrenengoa

Veus en off · Aitor Quiñonero, Susan Power i Aina Compte

Vestuari · Angie Vallori

Assistència escenografia · Arquitectives

Distribució · MATEL

Agraïments · Elena Susilla i Aina Compte

Estrena

27/11/22 (Preestrena) Teatre de Vilafranca, Mallorca

29/12/23 Teatre d’Esporles – Estrena versió revisada

Sinopsis

Una proposta escènica que pretén generar empatia, fantasia, diàleg i comunicació dins un univers marcià i fantàstic. Construïm un lloc desconegut ple de volums, cercles i esferes. Éssers d’un altre planeta arriben a aquest món per interactuar i jugar amb terrestres.

Una obra surrealista amb una màgia plàstica i pictòrica, creada gràcies als objectes, la dansa, la relació amb la tecnologia i la participació del públic. Una utopia de proximitat a través d’un espai compartit.

Descripció

Plantegem una pràctica artística enfrontada als models hegemònics de relació en els processos de producció i exhibició. Per això posem la mirada en els moviments artístics Dadà i Fluxus. En particular, hem treballat de manera conceptual amb dos referents artistes dones claus en el moviment abstracte de principis del S.XX: Sophie Taeuber i Aleksandra Ekster.
L’interès en aquestes dues artistes resideix per una banda en la seva estètica objectual i iconogràfica, i de l’altra en divulgar la seva obra, alineant-nos en el moviment cap al canvi de l’equívoca línia temporal de la història de l’Art, escrita fins fa poc sota la mirada heteronormativa de l’home blanc.

GALERIA DE FOTOS

Amb el suport de:

Comments are closed.