Ballant Newton

Ballant Newton

Espectacle científic-didàctic per a nenes, nens (nines i nins), joves i families. Ideal com a complement del currículum escolar.

És un espectacle de dansa-teatre, on ambdós intèrprets amb una senzilla escenografia, proven d’aconseguir (solen fer-ho) que el púiblic assistent entengui de manera intuitiva, divertida i entretinguda la relació entre força i moviment. Per això fan servir recursos teatrals i metàfores com la mandra i l’obstinació que es converteixen en inèrcia, els cossos un en massa i l’altre en força. En acabar la funció comença una part pràctica per a viure i millorar la comprensió de les lleis que s’acaben de representar.

Els més petits es faran una lleugera idea i els que siguin una mica més gran, possiblement entendran i recordaran millor allò que només amb paraules i xifres els va resultar massa abstracte per a una comprensió completa.

Creació: Gaspar Morey i Catalina Carrasco
Intèrpretes: Catalina Carrasco i Gaspar Morey

Sinopsi

Sir Isaac Newton ens deixà un vast legat de coneixement físic i matemàtic. Segurament el més conegut siguin les “3 lleis de Newton” (lleis del moviment de Newton) que descriuen amb meravellosa precissió la relació entre forrça i moviment i fonamenten la mecànica clàssica.

Ballant Newton repassa de manera divertida, ballada i teatral aquestes tres lleis.

Contextualització

BALLANT NEWTON ho poden gaudir tant alumnes de primària com de secundària, tot i que convé tenir grups més o manco homogenis; tant per la part pràctica que es far en acabar la funció, com per les explicacions una mica més teòriques a sobre el que s’ha vist i experimentat.

 

Galeria de Fotos “BALLANT NEWTON”

No hi ha galeria seleccionada o la galeria s'ha eliminat.

Comments are closed.