ESPECTACLES

Alek & Sophie

Una proposta escènica que pretén generar empatia, fantasia, diàleg i comunicació dins un univers marcià i fantàstic. Construïm un lloc desconegut ple de volums, cercles i esferes. Éssers d’un altre planeta arriben a aquest món per interactuar i jugar amb terrestres.

Una obra surrealista amb una màgia plàstica i pictòrica, creada gràcies als objectes, la dansa, la relació amb la tecnologia i la participació del públic. Una utopia de proximitat a través d’un espai compartit.

Estrena Novembre 2022

SUPERFRAU

Tres“fembots” passejen entre els humans, ocupen l’espai i demostren les seves habilitats. El carrer es converteix en un aparador, on exposar els seus cossos per a que els observin, els jutgin, els desitgin i els comprin.
A un estat neoliberal on tot es pot comprar, emprar i llençar, cóm afecta l’existència de robots humanoides a la conducta i a les relacions sentimentals entre humans?

Estrena Maig 2022

Ginoide

GINOIDE, és un robot d’aspecte femení, dissenyada principalment per a l’ús sexual. Nana es creà segons els canons estereotipats de cosificació i objectualització de la dona, imperants a la nostra societat neoliberal, on el consum marca les regles que els nostres cossos, reals o no, deuen cumplir.
Estrena Setembre 2019

Baalconing

PRODUCCIÓ DEL TEATRE PRINCIPAL DE PALMA
Una obra energètica i vibrant. Un procés per entendre perquè els joves turistes de Magaluf, així com el Baal de Brecht, s’endinsen en un trajecte d’excés, amistat, sexe, violència i amor; empaitant la sensació de llibertat, desafiant tot el que és moralment acceptat i rebel·lant-se contra la societat.
Estrena Juny 2021

MiraMiró

Existós espectacle de dansa i videoanimació per als més petits, amb l’obra de Joan Miró. Amb 200+ funcions arreu del món.

Estrena Novembre 2017

CROTCH (Entrecuix)

Espectacle de dansa-performance que reflexiona a sobre la identitat de gènere

Estrena: Setembre 2016 / Març 2017

3CROTCH

Versió curta per a carrer i espais no convencionals de l’espectacle CROTCH
Estrena Febrer 2017

.

Viatge enlloc

Espectacle de dansa i tecnologia interactiva.

Producció 2013

TRAVELLING

Espectacle de dansa i tecnologia interactiva (carrer i espais no convencionals)

Producció 2013

AMALGAMA

Espectacle d’improvisació a espais singulars

Producció 2014

Realitat invisible

Espectacle de dansa amb projecció audiovisual

Producció 2012

CLAU, MEMÒRIA D’UN ERIÇÓ

Espectacle-performance per a carrer i espais no convencionals

Producció 2010

.
.

Comments are closed.