REALITAT INVISIBLE

Realitat_Invisible

Espectacle de dansa amb projecció de vídeo
Peça per a sala
Durada: 50 min.
Creació i interpretació: Catalina Carrasco (en viu), Susana Fuenmayor (en vídeo).

Estreno

Work in progress durant l’any 2012.
Estrena versió final. Abril 2013 al Dock11 (Berlín).

Giras

Espanya, Alemanya, França, Finlàndia i Hongria.

Sinopsis

Dues dones que formen part d’un sol ésser: el conscient i el subconscient. Representen les múltiples personalitats que conviuen al nostre interior, estats emocionals i instints primaris. Ambdues s’embarquen en un viatge que va d’una emoció a una altra. Creen nous personatges a cada passa; unes vegades contraris i d’altres complementaris. Des d’un cos amb memòria cap a un cos que es transforma. Un relat de trobada, descobriment i acceptació.

A Realitat Invisible la dansa i el vídeo estan en continua comunicació, amb una intèrpret en directe i una altra en vídeo. Una pantalla transparent col·locada davant l’espai escènic permet que els cossos es fusionin creant imatges poètiques i suggerents.

Críticas

Martin Breuninger a “Mallorca-Kultur” (traduït de l’alemany).
“… “Realitat Invisible” es mou entre allò lo orgànic i allò orgàstic. Les categories “m’agrada” i “no m’agrada” no son aplicables a aquesta peça, doncs Carrasco ha renunciat per complet a figures gràcils. Quan se expressa la nina interior o la sexualitat, la confrontació entre instint i convenció és inevitable. Tot això te a veure amb força i ràbia, frustració i lleugeresa, abans d’arribar a la reconciliació entre els polos enfrontats… ” Mallorca, Març, 2012.
[Leer más …]

Emilio Tenorio a “Eter.com Portal de danza”
“…si me gustaron mucho los dos espectáculos anteriores del Festival Miradas al Cuerpo, este me ha gustado aún más.
Sólo por ver el interesante trabajo que esta bailarina-performer hace con la proyección de vídeo ya valdría la pena, pero es que además su trabajo dancístico e interpretativo, también cuando no interactúa con el vídeo, es excelente.
Estará hasta el lunes y recomiendo no perderse esta obra. Yo estoy por repetir.” Madrid, 13 de septiembre del 2013.
[Leer más…]

 

Video Teaser

Video/Entrevista – Antic Teatre


 

Altres aparicions als mitjans

Vídeo a Antena 3 notícies. [Veure aquí]

Galería de Fotos

Comments are closed.