Baal

Baal és una companyia de dansa contemporània amb trajectòria internacional, creada per Catalina Carrasco i Gaspar Morey a Mallorca.

Statement

baal-catalina-carrasco-realidad-invisible
Catalina Carrasco durant l’espectacle “Realidad Invisible”

El nostre treball és ple de línies transversals que uneixen punts diferents, per crear un llenguatge que no obeeix a la normativitat, però l’analitza. Pretenem deslligar-nos de convencionalismes, per destilar el nostre propi llenguatge mitjançant l’exploració del cos físic, social i emocional.
Les nostres peces s’articulen a través de continguts polítics i poètics, des de l’observació del territori, del gènere, la violència, l’amor i la llibertat.
Cada vegada més ens dirigim a les joves audiències, provant de enriquir un panorama moral / cultural de vegades desolador, falt de principis i perspectiva, amb la finalitat de nodrir i despertar al menys la curiositat.

Catalina Carrasco i Gaspar Morey

.

Catalina Carrasco és ballarina, coreògrafa i performer. El punt de partida del seu treball és la investigació del moviment, la recerca d’allò essencial i la transformació del cos. Les seves obres són molt sinceres i poques vegades deixen indiferent a l’espectador. Ha guanyat diversos premis tant en solitari com en col·laboració.  Ha actuat per Europa, l’orient mitjà, Sud-Amèrica i Asia.

Gaspar Morey és performer, tècnic i científic (Dr. en Biomecànica). Com biomecànic ha estudiat el moviment humà des d’un punt de vista científic. Sempre ha tingut interès per les arts escèniques i en particular per la dansa contemporània. Al 2009 a col·laborar amb Catalina Carrasco. Al 2012 deixà el laboratori de biomecànica per crear, junt amb Catalina, el que esdevendrà la actual companyia Baal.

Més informació sobre nosaltres

Anar a espectacles de Cía. Baal

Comments are closed.